Fortvier – Schuytgraaf

Horecapaviljoen

Scroll voor meer

In de Arnhemse wijk Schuytgraaf komt op de zuidelijke oever van de voormalige zandwinplas de Schuytse Laak een horecapaviljoen: FORTVIER. Het paviljoen van 600m2 heeft een grotendeels open en vrije plattegrond maar is middels vouwwanden ook in te delen als cafe, restaurant en feestzaal. Grote puien zorgen voor een riante hoeveelheid licht in het interieur. Het oversized dak van het paviljoen is iets gedraaid ten opzichte van de onderbouw waardoor er op een aantal plekken riante overdekte buitenruimten ontstaan. Sparingen in het dak accentueren deze terrassen die aan de oever trapsgewijs tot het waterniveau zakken.

Opdrachtgever : Paviljoen Schuytgraaf BV
Oplevering : December 2019
Projectteam: ir. Peter Groot, Rudi Koster (MArch), Cor Tiemens (MArch)
Aannemer : Kuiper Bouw Arnhem
Adviseurs: Constabiel